Bli framgångsrik med kvalitetssäkrat företag

Det krävs en hel del jobb med ett företag och ett varumärke för att få lojala kunder och hela tiden jobba mot förbättring på olika positioner och plan i företaget. Det handlar om att hela tiden se att saker och ting följer reglementen och jobbar mot mål, samt förbättringsstrategier. 

kontor pepp

Genom att kvalitetscertifiera företaget förstärker man både varumärket och förtroendet från både kunder och anställda, detta kan man göra genom en ISO 9001 revision vilket är en kravstandard som företag kan certifiera sig mot. Vad är nu detta? Genom ISO certifiering av företaget ökas möjligheterna till att få in nya kunder samt att bygga upp och behålla förtroende hos äldre och trogna kunder. ISO är en uppsättning av internationella standarder som satts upp för att företag ska kunna bedriva ett hållbart och kontinuerligt förbättrande ledningssystem i en organisation. Grundtanken i kvalitetscertifiering är att det enkelt ska kunna gå att se möjligheter till olika förbättringar i organisationen i fråga, samt att det ska bli lätt at se fel och söka upp orsaken till dessa för att sedan kunna förebygga uppkomsten av nya fel.

Nyckeln till framgång

Ja, vad är egentligen nyckeln till framgång inom ett företag? Det handlar om att hela tiden underhålla och förbättra sin organisation. Carl Fritjofson driver nu två företag och har jobbat sig upp till framgång. Han säger till Dagens Nyheter att man som egen företagare inte får ha för bråttom. Det är ingen glassigt liv förrän man har lyckats. Det kräver mycket ekonomiskt tänk och hårt arbete, men det är det värt. Om man tänker på varumärken som Apple, Starbucks och HM så kan man undra vad de egentligen har gjort för att bli så stora. I Svenska Dagbladet säger en varumärkesstrateg att det främst krävs två saker för att ett varumärke ska bli beundrat och omtyckt. Den första är att varumärket på något vis ger en positiv känsla till kunde, som känns personlig. Den andra är att man som företagare vill engagera sig mycket, och faktiskt gör det, i sitt varumärke.

Tips för att bli miljonär

Expressen skriver bland annat om dessa tips för att bli rik:

  • Spara pengar varje månad
  • Köp aktier
  • Starta eget och underhåll varumärket
  • Bli rik på din fastighet
  • Spela små summor på spel ibland