En gemensam profil

När man startar ett nytt företag så är det alltid lika viktigt att hålla koll på sin företagsprofil, vilka är ni och vilken image vill ni förmedla. En viktig del i det handlar om att ha en profil, en logo och en gemensam plan. Med planen kan man komma fram till vilka mål man ska jobba mot, vilka värderingar som är viktiga och hur man uppnår en kundupplevelse. I det hela handlar det mycket om att ha sina profiler i ordning och just profilkläder, pennor och andra produkter är något man bör titta på direkt man han bestämt logo och image. Företag använder ofta dessa produkter vid en profilering:

  • Pennor, effektfullt att ha sin logo på pennorna på kontoret, låt kunder skriva under ett avtal med er företagspenna bland annat.
  • Kläder av alla slag kan ett företag ta fram för att visa vart deras anställda jobbar och samtidigt får företaget spridning på sitt varumärke.
  • Paraplyer med tryck är alltid uppskattat, dels för kollegorna som slipper bli blöta men också så sprids varumärket ytterligare.
  • Mintpastiller, en klassisk produkt men väldigt effektfull för att få en spridning, exempelvis kan man dela ut så kallade ”goodiebags” på ett event eller mässa och lägga i företagets mintpastiller i kassen. På så sätt har de pastillerna kvar en längre tid och blir ständigt påminda om er.