Kom igång smidigt med det nya

Många drömmer om att starta eget företag. Även om det krävs förberedelser och noggranna undersökningar, innan man drar igång så vill man se att det går framåt och händer saker så fort som man har bestämt sig för att det är dags att bli företagare.  Som tur är, finns det faktiskt sätt att komma igång snabbt när man känner att man har en bra idé att satsa på.

En metod till att snabbt kunna få fart på verksamheten, som dessutom blir allt vanligare, är att komma igång med hjälp av ett lagerbolag. Att komma igång med ett aktiebolag tar tid och kan vara relativt invecklat. Ett sätt att komma igång smidigare är att köpa ett lagerbolag av Bolagslagret.se. Bolagslagret blir dessutom ditt ombud och hjälper dig dessutom med saker att skicka iväg en anmälan till Bolagsverket. Men innan man ska kunna avgöra om just ett lagerbolag är ett alternativ som passar en själv bör man veta vad det hela verkligen står för. 

  • Skillnaden mellan att starta igång ett lagerbolag och ett aktiebolag, är att lagerbolaget är ett aktiebolag som kan börja användas direkt. Anledningen är att ett lagerbolag är ett aktiebolag som redan är registrerat.
  • Som företagare får du ett organisationsnummer direkt vid ditt köp.
  • Det man tjänar jämfört med ett vanligt aktiebolag som nystartas, är bland annat handläggningstiden hos Bolagsverket.

Tipsen kring att komma igång med sitt helt nya företag är många och varierande. Några av dem som under 2010 fick hjälp och den skjuts framåt som behövdes, var dessa kreativa människor.