Vikten av att synas

I en värld där vi alla måste synas för att finnas, gäller det att vi syns så bra som möjligt och så mycket som möjligt. Att mindre företag inte har samma chanser till annonsutrymme är en självklarhet. Då gäller det att vara grym på de områden där man kan plocka många kunder och lyfta sitt företag. Ett broschyrställ från Ove.se gör att du kan lyfta upp efterlämningsmaterial på ett snyggt sätt och så kunderna enkelt kan ta med sig en och läsa vidare. Det är annars perfekt att ha ett ställ på mässor, eller utanför en butik för att locka till sig folk.

Hårt arbete

Ja, hårt arbete ska löna sig. Att lägga ner kraft och energi på en snygg broschyr kan betyda stora vinster för företaget. Nu när mycket handlar om att skaffa sig en social närvaro kan det vara viktigt att inte glömma bort den ”riktiga” världen.  Det är många företag som använder sig av falska likes, som de köper, för att på det sättet visa människor att det är populära. Men, vad man inte får glömma är att detta bara är ett luftslott som kommer att raseras och  du inte tjänar några pengar på dina falska like vänner.

Antingen skapar man massor av falska Facebookprofiler, påhittade personer med svenska namn. Eller så bygger man in ett script i till exempel spel på nätet, där användarna måste trycka ”like” för att komma till nästa nivå i spelet. Som företag vill man ha koll på sin Facebookstatistik. Man vill veta vad ens fans gillar, och var de är aktiva. Det förlorar man om man köper likes. Att tro att det bara handlar om att ha många likes är en grov missuppfattning.